dimarts, 5 d’octubre del 2010

Go Siame Botswana

Dumelang!!!!!!!
Desde la meva arribada al gener fins ara han succeït moltes coses, les quals, intento posar en ordre. Tot i així més complicat recopilar tot el que he viscut, les persones que he conegut i els llocs que he visitat.
Em sembla ahir quan marxava per agafar l'avió, això deu ser pq he gaudit d'aquest temps aquí.

Familia i amics han pogut conèixer i compartir amb mi MAUN. Un lloc on tantes vegades he dit tenim problemes d'aigua, d'electricitat, de senyal de mòbil, enmig del bush ( vaja del no-res) i on viuen animals salvatges, els quals pots visitar si t'en vas a banyar el riu, això sí potser ja no surts!!!!
I és un racó de Botswana on es barreja la tradició amb la modernitat, on la gent és alegre i porten el ritme africà ( TIA ).
ÉS un lloc únic, tant per coses positives i negatives, però per això tbé el fa especial!!!!!!

Ara toca fer maleta, saber que deixar, regalar i empotar-se. Això si que és un mal de cap i apart si portes més pes a pagar aaaaa i no oblidem que s'han d'agafar tres avions!!!!!!!!!! això és el q té estar a l'altre part dl mòn!!!!!!!!


No vull concloure aquí les meves peripècies de Nna in Botswaa, però possiblement ja el següent l'escriure ja en terres catalanes quan arribi cap a finals d'octubre.


I per justificar-me del pecat de no haver penjat suficient fotografies, diré que això d'internet tbé ha estat una odisea, i que si penjava fotos hauria d'haver agafat sac de dormir per passar la nit a la feina!!!!!!!!!!


Sigueu feliços/ es i disfruteu d'aquest meset

Ka leboga
Go Siame

3 comentaris:

xavi ru ha dit...

em sembla a mi que en aquest camí hauràs après moltes coses, i que ara tu ens les podràs ensenyar... no serà el mateix, mai aprendrem tant com tu, doncs segur que hi ha un lloc al teu cor on Maun i Botswana sempre hi seran presents, i aixè et farà es ric!

deu ser extrany començar a fer maletes i decidir què t'acompanya i què es queda... però el més important crec que serà sempre amb tu!

gaudeix dels últims dies i bon viatge!

Anònim ha dit...

Qué bonic que valoris tan positivament l'experiència!
One week...
Aquí t'esperem!
Petonets
Esther.

manel ha dit...

GO SIAME BOTSWANA........... DUMELA BARCELONA.
un viatge en el temps, en la distancia i en el cor.
Dos llocs del mòn on ara tens gent que t'estima, et respecta....... i que sempre vagis on vagis t'esperarà amb braços oberts.